Cégünkről Hírek GY.I.K. Böngésző Kapcsolat

Cégünkről


Budapesti székhellyel működő társaságunk több mint 10 éve készíti igényes anyag összetételű és fazonú munkaruháit. A kiváló minőséget vásárlóink megelégedettsége és rendszeres rendelései is tükrözik. Cégünk magas fokú minőségi elvárások alapján dolgozik.

Vállalati célunk, hogy a munkahelyeket kulturált, igényes és divatos formavilágú munkaruhákkal lássuk el. A fogyasztói visszajelzések mind azt tükrözik, hogy az intézmények dolgozói igénylik az elegáns szabásvonalú munkaruhákat és örömmel hordják modelljeinket.

2005 óta jelenlegi formájában működik cégünk. Minden évet nyereségesen tudtunk zárni.

Minőségpolitika:

Vállalkozásunk alapvető célja, hogy az általunk kínált termékek és szolgáltatások színvonala maradéktalanul megfeleljen a piaci igényeknek. Folyamatos minőségi ellenőrzéssel és szúrópróba szerű termékvizsgálatokkal igyekszünk minden olyan terméket kiszűrni, amely nem éri el azt a magas szintű minőséget, melyet az évek alatt elértünk és folyamatosan fejlesztünk. Igyekszünk megfelelni az állandóan változó fogyasztói igényeknek.

Ennek érdekében:

  • nagy hangsúlyt fektetünk alkalmazottaink képzésére, hogy a lehető legjobb szaktudású munkatársak közre működésével szolgálhassuk ki vevőinket
  • igyekszünk az aktuális trendnek megfelelő ruhákat készíteni
  • folyamatos figyelemmel kísérjük a keresleti változásokat és igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni azokra
  • kiemelkedő szerepet kap a beszállítók kiválasztása (különböző szempontok alapján értékeljük őket), hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel termékeink előállításához, illetve figyelünk arra, hogy az áraink is megfizethetőek legyenek
  • fontos szerepet kapnak a higiéniai szabályok betartása a munkaruhák gyártási és raktározási folyamatai során
  • nagyon fontos, hogy ruháink a divatos formavilág mellett kényelmesek és viselhetők is legyenek, hiszen munkavégzés közben ez a legfontosabb.

Ezen szempontok figyelembe vételével próbálunk alkalmazkodni a vásárlók igényeihez és a lehető legjobb szintű kiszolgálási színvonalat igyekszünk biztosítani minőséggel, gyorsasággal és pontossággal.

Mára már hálózatunk az ország nagy részét lefedi. Üzleteink megtalálhatók Sopronban, Szegeden, Miskolcon, Székesfehérváron, Pápán és Gyulán. Itt kész modelljeink azonnal megvásárolhatók. Nagyobb rendelés esetén raktárkészletünk a rövid határidős kiszolgálást is biztosítja.

 

Győződjön meg Ön is termékeink minőségéről és reméljük, hogy megelégedettséggel fogja viselni munkaruháinkat.MIL-Land Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 


 

Cégünkről Termékek Kapcsolat Letöltések
Férfi ruházat

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre, amelyben tájékoztatjuk legfrissebb akcióinkról, új szolgáltatásainkról!
:
:

Webshoppal kapcsolatos feltételek

Szállítási feltételek Vásárlási feltételek Impresszum Jogi nyilatkozat
© 2011 Minden jog fenntartva.
Új Magyarország Fejlesztési Terv
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ