Cégünkről Hírek GY.I.K. Böngésző Kapcsolat

Gyakran ismételt kérdések

Kérdések:
1.

Miért nem sikerül az oldalon való regisztrációm?

2.

Hogyan rendelhetek?

3.

Hogyan vehetem át a rendelést?

4.

Mikorra esedékes a szállítás?

5.

Mit tegyek akkor, ha a munkaruha mérete mégsem megfelelő?

6.

Nagyobb tételt szeretnék rendelni és előtte megszeretném nézni, tapintani, hogy mit veszek, mivel még nem ismerem a MIL-Land termékeket, erre milyen lehetőségem van ?

7.

Lehet-e módosítattni valamelyik tunikán vagy nadrágon ?

8.

Nem vagyok biztos abban, hogy melyik méretű ruha jó rám, mit tegyek ?

9.

A pénteken megrendelt termékeket szombaton szállítják ki?

Válaszok:
1.

Ezen az oldalon nem kell regisztrálni, mert a vásárlást a dokiruha.hu oldalon tudja megtenni. Ezen az oldalon a webshop funkciót beszüntettük!

2.

A legegyszerűbb a saját WebShop-unkban, amihez csak egy gyors regisztráció kell, ezenkívül fogadunk rendeléseket e-mailben és faxon keresztül is. A rendelésekhez minden esetben kérünk egy működő telefonszámot, számlázási és szállítási címet.

3.

Rendeléskor ki lehet választani hogy személyesen az átadópontunkon, illetve házhozszállítással kéri e a termékeket.

4.

Postai csomagfeladással, Magyar posta által biztosított "start csomag" 2 munkanapos garantált kézbesítési idejű belföldi csomagszolgáltatást igénybe véve juttatjuk el Önökhöz.

5.

Amennyiben a munkaruházat méretbeni eltérése miatt cserét igényel, töltse le a csere nyomtatvány dokumentumot és az ott leírtak szerint járjon el. =>
Fontos!
Csak teljesen új, hibátlan terméket cserélünk vagy veszünk vissza. Ilyen kizáró okok lehetnek: címke eltávolítása, termék kimosása, használtság illetve viselésből eredő kopás, szakadás.

6.

Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot üzletkötőnkkel, aki felkeresi önt és cégét, termék bemutatás céljából. A +36 30 2317 488 as telefonszámon várjuk szíves érdeklődését.

7.

A folyamatos és gyors kiszolgálás érdekében, egyedi kérések legyártására csak nagy darabszám esetén van mód.(minimum 50 db) Abban az esetben, ha Ön magas és hosszabb nadrágszár szükséges, akkor sincs probléma, mivel készítünk plusz 5 cm és plusz 10 cm szárhosszal nadrágot. Ilyesfajta igényét megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze nekünk.

8.

Ha nem vagy biztos abban hogy melyik méret lenne számodra a legmegfelelőbb, akkor add meg méreteid rendeléskor a megjegyzés rovatban és kollégáink kiválasztják neked a jó méretet (mell / csípő / testmagasság).

9.

Kiszállítás csak munkanapokon történik. (Hétfőtől- Péntekig) Tehát a pénteken megrendelt termékeket legkorábban hétfőn szállítja ki a GLS. A péntek délután vagy hétvégén leadott rendeléseket pedig kedden.

Cégünkről Termékek Kapcsolat Letöltések
Férfi ruházat

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre, amelyben tájékoztatjuk legfrissebb akcióinkról, új szolgáltatásainkról!
:
:

Webshoppal kapcsolatos feltételek

Szállítási feltételek Vásárlási feltételek Impresszum Jogi nyilatkozat
© 2011 Minden jog fenntartva.
Új Magyarország Fejlesztési Terv
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ